Spancrete to exhibit at 20th Anniversary Showcase in Kazakhstan

Spancrete®, recognized worldwide leader in the precast / prestressed concrete industry and hollowcore production systems and services, announces their participation in the following exhibition:

Spancrete® мировой лидер в производстве сборного железобетона, производственных систем для предварительно напряжённых пустотных плит перекрытий и пустотных стеновых панелей сообщает о своём участии в торговой выставке:

USA Pavilion A-456, 3-6 September, 2013 /

Павильон США, А-456, 3-6 сентября 2013

www.kazbuild.com

KazBuild will be held in Almaty, Kazakhstan at the Atakent Exhibition Center, Address: 42, Timiriazev St., Atakent Exhibition Center

Выставка KazBuild состоится в г. Алматы, Казахстан в Международном Выставочном Комплексе «АТАКЕНТ», ул. Тимирязева, 42.

KazBuild has been the leading building exhibition in the region showcasing all the developments and achievements in the construction.  Over 26 countries worldwide will be exhibiting at the show.

Spancrete® manufactures high quality, reliable Spancrete® Production Systems for the supply of both 4’/ 1.2m and 8’/ 2.4m wide Spancrete® Brand hollowcore products.   Standard thickness range from 4”/10cm to 16”/40cm and with the same machine a producer has the ability to produce hollowcore floor/roof slabs as well as insulated/non-insulated hollowcore wall panels with a variety of textured finishes.

Spancrete® производит высококачественные и надёжные производственные системы для многопустотных плит и панелей по технологии, запатентованной корпорацией,  шириной 1,2 м и 2,4 м. Стандартная толщина изделий от 10 см  до  40 см.

На одной и той же установке Производитель имеет возможность изготавливать многопустотные плиты перекрытия, а также многопустотные стеновые панели с теплоизоляцией и без неё, с разнообразной отделкой лицевой поверхности. При создании предприятия по производству сборного железобетона с производственными системами Spancrete®, Вы можете рассчитывать на полный комплекс, предоставляемый Spancrete®.

You can count on Spancrete® to provide you with total service and customer support.  We offer a full line of turnkey precast solutions and back it up with outstanding service.  Our on-going marketing, technical and operational service support teams lead the industry around the world.  Spancrete® engineers, production supervisors, machine operators and installation technicians are all available to provide recommendations and solutions to any of your technical or operations questions or challenges.

Spancrete® is a member of the Spancrete® Manufacturers’ Association.  This world-wide organization of professional Spancrete® producers meets on a regular basis performing continual technical, operational and marketing research and development .This international group offers world-wide support.  Spancrete® continues to expand its market presence and is actively pursuing new producers around the world.

Все пользователи оборудования Spancrete® являются членам Ассоциации Spancrete® (SMA), где они имеют возможность получить необходимую информацию по эксплуатации оборудования, технологии изготовления строительных материалов, проектированию и строительству.

www.spancrete-sma.com

About Spancrete®

Spancrete® was founded in 1946 and is recognized as both the industry pioneer and the world leader in the design, manufacture and distribution of precast, prestressed concrete products and solutions. Spancrete® also develops and distributes the equipment that produces prestressed, precast concrete, worldwide. Nothing is stronger, more durable or more versatile than the Spancrete® Brand. Spancrete® is Building Innovation.

О корпорации Spancrete®

Корпорация Spancrete® была основана в 1946 году и признана как пионер и мировой лидер в разработке, производстве, и продаже сборных, предварительно напряженных железобетонных изделий и решений. Spancrete®, также разрабатывает и поставляет оборудование, которое производит предварительно напряженные многопустотные изделия, сборный железобетон, во всем мире. Ничто не является более стойким, более прочным и более универсальным, чем брэнд Spancrete®.

Spancrete®

Контакты / Contacts:

Terry Dittrich  - Директор по международной,  торговле Spancrete®  Global Services , Global Sales Manager, Teлефон: 414-290-9135 , Email: tdittrich@spancrete.com, www.spancrete.com

Игорь Топырин - Менеджер по странам СНГ,  Spancrete®  Global Services, Regional Sales Manager - Ukraine and CIS, Teлефон: + 38 (096) 560 2222 , Email:  itopyrin@spancrete.com, www.spancrete.com